מרגיש רע כבר הרבה זמן

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

30/09/2007 | 10:44 | מאת: בן 26

סימפוטמים: 1)בחילות קבועות+מידי פעם הקאות מזה שלושה חודשים 2)חולשה ועייפות רוצה לישון כל הזמן 3)סחרחורות חוסר שיווי משקל 4)אוכל ומרגיש טעם חמצמץ בפה 5)אוכל וכואב לי בבטן לזמן קצר 6)לאחרונה משו כמו יומיים שיש לי גלי חום 7)תחושה שעומד לי משהו בגרון 8)הה לי פצע אדמדם על קצה הלשון שהפך לנקודה לבנה. רקע: בצאתי בדיקות דם כלליות ומקיפות+איידס,גאסטרוסקופיה,אולטראסאונד לבטן כולל כל האיזורים של הכיבה מעיים כיס מרה וכו,בדיקת מאמץ על הליכון אולטראסאונד ללב. הבדיקות יצאו תקינות. שורה תחתונה מה לעשות? בחור שעד לפני 5 חודשים הדריך בחדר כושר פעיל מאוד בחיי היום יום ולאט לאט המצב שלי התדרדר מבוקר אחד שהקאתי למצב שיש לי בחילות כל היום +כל המה שצינתי לעיל. מה עליי לעשות?

30/09/2007 | 10:46 | מאת: בן 26

בנוסף לכל זה ירדתי במשקל בסביבות ה8 קילו גובה 1.76 וכרגע שוקל 55 קילו

02/10/2007 | 17:57 | מאת: נף

שלום לך , יש מ לי הרגשה שהבעיות שלך אינן שייכות לנוירולוגיה . עליך להיות בקשר עם רופא המשפחה ולהיות במעקב אצלו . בהצלחה נף - משתתף בפורום

05/10/2007 | 16:53 | מאת:

שלום רב הייתי בודקת קודם כל אפשרות של רפלוקס בבדיקת אאג , כל התופעות שציינתה מתאימות לכך ולאחר מכן לקבל טיפול מניעתי , לוסק , כמקובל .בנוסף לברר שינה ורמת חרדה בשל העייפות היומית . לא להפסיק פעילות גופנית ולא להכנס לפניקה , כל טוב

05/10/2007 | 18:36 | מאת: בן 26

שלום רב לך הגברת מריאטה אנקה. כמו שציינתי עברתי בדיקת גסטרוסקופיה, התוצאות תקינות לחלוטין. העם עדיין זה יכול להיות רפלוקס?