שאלה לרופאה לגבי עצבי כף היד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

27/06/2007 | 20:56 | מאת: רותי

שלום רב, לפני 3 שבועות סיימתי טיפולי כימותרפיה בשל סרטן שד שכללו 4 AC ועוד 4 טקסול. לפני כשבועיים החלו לי כאבים בכפות ידיים חזקים יותר מנימול ואני סובלת מהם רוב היום ובמיוחד בלילה, זה מעיר אותי משינה. אורטופד נתן לי כדורי אתופן ומשחה למרוח כי נראה לו כמו דלקת גידים. הכאבים לא עוזבים אותי ואני די מיואשת ואשמח לכל עיצה שיכולה להועיל. בתודה מראש, רותי

07/07/2007 | 16:20 | מאת:

שלום רב מדובר בכאב עצבי משני לפגיעה עצבית כימית על ידי הטיפול הכימי שקיבלת . צריך לבצע EMG בהקדם ולגשת לנוירולוג לקבלת טיפול מיועד לכך, גבפנטין , ליריקה, סימבלטה , או אחרים , אין לכאב זה כל קשר עם אטופן או אניטיאנפלמטוריים . כל טוב