שלום רב , מה הם תופעות הלוואי הנפוצות עקב נטילת אל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

26/06/2007 | 01:45 | מאת: רותם

שלום רב , קיבלתי מרשם מנוירולוג לאלטרול (25מ"ג) פעם ביום לפני השינה עקב כאבי ראש מאד חזקים. ברצוני לקבל קצת מידע אודות הכדור הזה והאם הוא נחשב לכדור יעיל? אבל הכי חשוב , מה הם תופעות הלוואי הנפוצות בקרב הנוטלים אותו. תודה רבה

07/07/2007 | 09:41 | מאת:

שלום רב מדובר בתרופה ישנה ומאוד טובה למניעת כאב כרוני מכל סוג , כאשר במינון הקטן הזה יש מינימום תופעות לוואי ומאוד נדיר : ישנוניות , יובש בפה , קושי במתן השתן,דיפק מהיר . שוב התופעות אלה פוטנציאליות ומופיעות בעיקר במינונים גבוהים (מעל 50-75 מג ) . רצוי להתחיל בחצי כדור ללילה ולברר את התגובה . כל טוב