איך אני יכולה לעזור לעצמי לזכור בת 45

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

20/05/2007 | 20:02 | מאת: שושנה

אני אומנם יש לי מחלת פרקים 6 שנים . ומקבלת תרופות אביטרקסאט 15 מיליגרם פעם בשבוע . עד עכשיו לקחת 3 אטופן ביום .ושניים פלקוניל. ןלמיקטל 2 ביום .ו2 פריזמה .השכחה אצלי זה הזיכרון בטווח הקצר . מפריעה לי מאוד מאוד מה אני יכולה לעשות שיהיה לי יותר טוב . דרך אגב האים כדורים פוגעים בזיכרון מאוד רוצה לדעת . הפסיכיאטרית אומרת לי שלא .אז איך יתכן בגיל כזה שוחכת דברים . האמת קראתי את הכתבה שלכם .אני לא אוכלת בכלל בריא. ירקות ופירות .חלבי בקושי ובשרי לא אוהבת .

24/05/2007 | 18:45 | מאת:

שלום רב קודם אין כל גיל בהודעה שנית תופעות דיכאוניות גורמות לירידה בזיכרון ובריכוז ולא התרופות שלילית לירידה בזיכרון יש הרבה סיבות אחרות שצריך לשלול : מחלות גופניות כמו סוכרת , לחץ דם , חוסר שינה , עודף משקל , צורת חיים לא נכונה עם אוכל לא בראי וחוסר פעילות גופנית ומנטלית סדירים כל טוב