פוספור ונחושת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

17/05/2007 | 14:51 | מאת: אתי

תודה על התגובה הראשונה ההודעה הקודמת עברה דף חיכיתי לתוצאה של נחושת באיסוף שתן גם שם הרמה נמוכה 3 (11-50) התלונה היתה רעד בידים וריפיון שרירים מאז גיל ינקות ועד היום מה אומרים הערכים של נחושת נמוכה בדם ובשתן? האם צריך ויש אפשרות להעלות את רמתם? תודה רבה

24/05/2007 | 18:41 | מאת:

מה שחשוב שאין רמות גבוהות שלא עוברים מטבוליזם טוב ולא שוקעים ברקמות שונות (כבד, מוח ) . ניתן לקבל תוספי מזון רגילים אשירים במיקרואלמנטים ולא יותר . בנוגע לרעד חוסר צרולופלסמין גורם לעלית הרמה של הנחושת בשתן ובדם , אך אין לך בעיה כזו . תמשיך במעקב רגיל ללא דעגות מיותרות . היפוטוניה מילדות יכולה גם היא לגרום לרעד עדין ולא כל רעד מצביע על מחלה מסוכנת . כל טוב

25/05/2007 | 23:50 | מאת: אתי

תודה רבה לד"ר מריאטה חופשה נעימה