חוות דעתך

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

04/05/2007 | 19:08 | מאת: גאיה

שלום ד"ר, אני מבקשת להפנות לך שתי שאלות כל אחת בכיוון אחר. איך לתאר את זה..ברקטום (מילה יפה לתחת) יש לי תחושה מוזרה אחר כל "יציאה". החלטתי להסתכל במראה וראיתי גבשושיות רכות נראה לי שזה המעים שלי. בכל אופן אני מצליחה להביא את זה למצב שזה חוזר פנימה ואז ב"יציאה" זה שוב יוצא. מה עלי לעשות ? אציין שאין דימום ,אין כאב,והיציאות רכות . והבעיה השניה מורכבת יותר,אני נוטלת רסיטל אחד ביום ולעתים קלונקס אחד . פעם לקחתי קלונקס על בסיס קבוע אחד ליום ואפשר לומר שנגמלי ממנו. לאחרונהאני מרגישה קושי בתנועות מסוימות כלמור אם אני עובדת על המחשב והיד נמצאת על העכבר כמה דקות רצופות אין לי את אותה גמישות שהיתה לי להחזיר את היד למקומה,אותו הדבר לגבי שינה כשאני נמצאת במצב מסוים ומשנה אותו אני מרגישה קושי בתנועה באופן מיוחד הה לי קושי באזור הצוואר שהקרין לראש ,הלכתי לנירולוג שלא מצא בעיה נירולוגית הפנה אותי לאורטופד והוא מצא בעיה קטנה בחוליות הצוואר ושלח אותי לפיזיותראפיה.אני מרגישה שמדובר בבעיה כללית ,רפיון בגוף ,חולשה שבאה לידי ביטוי באופן מיוחד בתנועות מסוימות לאן לפנות?מה לבדוק? האם זה יכול להיות קשור לכך שאני לעיתים לוקחת ואבן לעיתים קלונקס ולא על בסיס קבוע הפסיכיאטרית טוענת שזה לא מהרסיטל . המון תודה

11/05/2007 | 10:47 | מאת:

שלום רב לבעיה הראשונה הכתובת בדיקה פרוקטולוגית , מיעודת לאיזור זה (יתכם תחורים ) . לשאלה השניה , הקלונקס יכול לגרום חולשת שרירים מינורית עם ריפיון מסויים , הייתי מפסיקה תקופה את הקלונקס וממשיכה עם רסיטל בלבד . יחד עם זה עם פעילות גופנית מכוונת לפרכים וידיים . כל טוב