כאבי שרירים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

04/05/2007 | 11:08 | מאת: דבי

שלום, אני לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון, אבל אני אנסה... יש לי כאבי שרירים איומים בכף הרגל ובירכיים כבר תקופה ארוכה (בערך חודשיים). במיוחד בשכיבה, וכאשר אני עולה מדרגות. כמו כן, התחילו לא מזמן כאבים גם בקצות האצבעות בידים (תחושת שריפה, דומה לכוויה). ניסיתי כל מיני דברים: ויטמינים שונים, מינון גבוה של קלציום, מגנזיום, ויטמין B6. אני לא יודעת ממה זה נובע, כך שאני אפילו לא יודעת לאיזה רופא עליי לפנות. האם זה יכול להיות משהו נוירולוגי? (לפני כן סבלתי חודשיים מכאבי בטן, וכמעט לא אכלתי כלום. תודה רבה.

11/05/2007 | 10:26 | מאת:

שלום לך אני מזכירה לך בזה שקיימים רופאי משפחה שתפקידם לבדוק ולהפנות לכתובת הנכונה כל בעיה . חבל שבמקום להבדק את לוקחת כל מיני דברים ללא צורך וללא תועלת . צריך לעבור בדיקה נוירולוגית ואורטופדית , אולי גם בדיקה ראומטולוגית יחד עם ביצוע מספר בדיקות דם לשלילת מחלות דלקתיות , כמו כן לבצע בדיקת שרירים ועצבים, EMG ומיפוי עצמות לבדיקת פרקים ועצמות . בדרך זו ניתן לבודד את הבעיה וטפל בה נכון . כל טוב