נימול בפנים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

30/04/2007 | 14:46 | מאת: דנה

שלום, אני בחורה בת 27, בדר"כ בריאה. כבר כיומיים, והיום במיוחד יש לי תחושה של נימול בצד ימין של הפנים, באזור הלחי והעין. לא רדום או משותק, אלא נימול כזה, כאילו רצות שם נמלים קטנות. מה עלי לעשות? האם זה מסוכן? סימפטום של ארוע מוחי חלילה

30/04/2007 | 16:11 | מאת: דנה

חשוב לי לציין שזה קרה לי לפני כשנתיים, והייתי אצל נוירולוגית שלא מצאה כלום וקבעה שזה יעבור מעצמו. ואכן כך היה. מה זה? למה זה חוזר? מה צריך לבדוק?

01/05/2007 | 20:00 | מאת: דנה

גם האף מעקצץ רק בנחיר הימני, תחושה מאוד מעצבנת... נא עזרתך.

04/05/2007 | 13:39 | מאת:

שלום לך גם הפעם יכול להיות כלום אך בשל חזרת סימפטום תחושתי כזה בגיל צעיר הייתי חוזרת לנוירולוג לבדיקה ולהערוך מספר בדיקות כולל הדמיה של המוח ונוזל שידרה. כל טוב

07/05/2007 | 14:11 | מאת: דנה

שלום ותודה על תשובתך, למה בדיקת הדמייה ונוזל שדרה? כדי לשלול מה? מה זה יכול להיות? תודה.

22/12/2008 | 16:38 | מאת: ישראל

אבי בן 72 החל להרגיש לפני שבוע נימול בפנים ובמערות האף ובראש. הינו חולה לב מטופל בכדורים ללב. ביקר אצל רופא, נתנו לו לעשות CT אך ללא הפניה לנירולוג, קראתי שהמלצתם לפנות דחוף לנירולוג במקרה כזה - מה עושים. תודה