שאלה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

12/03/2007 | 16:46 | מאת: קרן

בילדותי נעשו לי מספר בדיקות ,באחת מבדיקות ה-CT של המוח גילו אצלי חדרים צדדיים מורחבים במעט במוח בנוסף לזה אחרי כמה שנים בגיל 14 מצאו עוד ממצא של חלק מסויים במוח שהוא מוגדל לאחר שהייתי בבית חולים עקב מחלת עצבים. האם יש סיבה להיות מודאגת בקשר לזה? יש לציין שיש לי בעיית תקשורת קשה ובעיות בהבנה אני מבקשת שתתייחסו ברצינות ותייעצו לי מה לעשות

16/03/2007 | 11:31 | מאת:

שלום רב הראשון שצריך להתיחס ברצינות לעצמו זה אתה . לצורך כך כל השאלות צריך להפנות לרופא שאתה תבחר כדי לראות אותך וכל הצילומים . בדרך כלל מבנה מוח מלידה שלא מלווה בסימנים קליניים לא מביא מעצמו בעיה . אנו נולדים עם הרבה אי דיוקים אך יחד עם זה יש מנגנוני קומפנסציה שמאפשרים לנו לתפקד טוב .מחלות נרכשות פוגעות בתפקודינו בד"כ יותר ואז חייבים לבדיל במקור הבעיה , מה מלידה ומה מהחיים . לא ניתן לעשות את זה בטלפון רק בבדיקה קונקרטית . כל טוב

16/03/2007 | 15:35 | מאת: קרן

אז אין למה שרשמתי פה שום קשר למבנה המוח? לאיזה רופא אני צריכה ללכת בשביל לבדוק את העניין?