נשירת שיער
דיון מתוך פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
בשבוע האחרון הבחנתי פתאום בקרחות בגבות ונשירת שיער מטורפת, ברמות שאני ממש יכולה לראות את הקרקפת שלי!! כמו כן, יש לי גם קשקשים, דבר שבחיים לא היה לי, וכאבים בקרקפת. אני בעלת שיער מלא ועבה מאוד ואני ממש חרדה!! הרופא שלח אותי לבדיקות דם ונתן לי שמפו נגד קשקשים ואמר לי ליהיות רגועה. האם אני מקריחה??? אני גם חולת קרוהן, ולאחרונה הפסקתי טיפול ברפסל, האם יש קשר???
שלום לך, להפסקת הטיפול ברפסל אין קשר לנשירה - היות ואת בטיפול אצל רופא עור המשיכי לפעול על פי הוראותיו - היסטריה ולחץ יכולים רק להרע את המצב. אם לא משתפר חזרי אליו לשם המשך טיפול.
שלום דוקטור. עשיתי בדיקות דם של כל המתכות בגוף וגם של בלוטת התריס והכל יצא תקין. לאחר השימוש בשמפו לא רואה שום שיפור, להיפך! צד ימין של הראש ממש דליל כבר.. בבקשה תעזור לי.. מה יכולות ליהיות הסיבות לנשירה המאסיבית הזאת, אני בדיכאון אחרי כל חפיפה!! זה גם לא תורשתי כי לכולם במשפחה יש שיער עבה ומלא.