נערה עם שיער דליל ומפרצים קטנים קדמיים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/09/2019 | 00:51 | מאת: מעיין

היי אני בחורה בת 21 , מאז ומתמיד סבלתי משיער דליל אך בשנתיים האחרונות מתלווה לכך נשירה חריפה והחרפה במפרץ קטן שנוצר לי עם השנים. ניסיתי ברזל,אבץ,פרוביוטיקה,בי12 , כדורי ויטמנים של hsn וכו אבל שום דבר לא עזר !!כרגע מנסה כדורים של סקיני יו אך לא נראה שינוי לטובה בבדיקות דם לאורך השנים עלה בדרך כלל מחסור קל של ברזל אך לא משהו מעבר. ממה זה קורה ? זה הפיך? כיצד ניתן לטפל? עזרתכם ,

25/09/2019 | 00:52 | מאת: מעיין

מצורפת תמונה

שלום רב דלילות שיער ומפרצים יכולים להיגרם מסיבות רבות, כניראה שעדיין לא עלו על הסיבות האמיתיות אצלך על כן כדי להבין את הסיבות ולאבחן באופן מקיף. אני ממליצה לך להגיע למרפאתו ולהתאים טיפול אינבידואלי שמותאם לך וגם טיפול בקרקפת עצמה שעדיין לפי הבנתי לא טופלה. רק טיפול מקיף ואישי יכול לעזור במקסימום וכן ניתן לעזור כל עוד זה ההתחלה של דלילות ויש עדיין זקיקי שיער. נשמח לעזור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות