נשירת שיער מוגברת מאוד

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/08/2019 | 14:49 | מאת: נועה

שלום, אני בת 35. יש לי ככל הנראה נשירה גנטית שהתחילה לפני כשנה וחצי. עדין יש לי הרבה שיער אבל קו השיער מתחיל להדלדל. מאז אני מורחת מינוקסי קצף 5% (כבר מעל שנה אבל לא נראה שזה ממש מועיל). במהלך השנה הזו קו השיער המשיך להדלדל והנשירה היומית עמדה על כ120 שערות בממוצע. לפני שלושה שבועות הפסקתי ליטול גלולות ובשבועיים האחרונים (כמעט מיידית מרגע הפסקת הגלולות) הנשירה עלתה ל300 שיערות. המצב פשוט מחריד ומלחיץ, כל נגיעה מלווה בעשרות שערות שנתלשות, ארוכות וקצרות כאחד. האם יכולה להיות נשירה כה מאסיבית וכה מהירה מרגע הפסקת הגלולות? האם יש מה לעשות מבחינת טיפולים כרגע (אני מנסה להכנס להריון)? כמה זמן זה עלול להמשך? זה ממש משפיע עלי ואני די מיואשת.. תודה מראש

שלום רב, לפי איך שאת מתארת המצב נשמע לא הכי טוב, הייתי ממליצה על טיפול. אבל בגלל שאת מנסה להיכנס להריון כרגע ניתן רק ליטול דברים בסיסיים כמו ברזל, חומצה פולית, אומגה 3 וגם יוד( בהתייעצות עם רופא). ולא להתחיל בטיפול לקרקפת כרגע, תתחילי רק אחרי הלידה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות