השתלת שיער במפרצים..

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/02/2012 | 03:16 | מאת: שנייי

היי ד"ר, אני טרנסג'נדרית בת 22, עדיין לא התחלתי טיפול הורמונלי. אני משתמשת בפרופסיה קרוב ל3 שנים בגלל התקרחות די קלה במפרצים והרקות. לאחרונה הוספתי מינוקסי בקו שיער קדמי. קו השיער שלי הוא אינו של אישה.. יש לי כמה שאלות אליך, אני אשמח אם תענה לי- 1. מה יותר יעיל כדי למנוע הידרדרות במפרצים ובכלל למנוע התקרחות- פרופסיה או טיפול הורמונלי(אנטי אנדרוגנים ואסטרוגן המיועדים לשינוי מין)? 2. האם אתה מבצע ניתוח להורדת קו שיער אצל טרנסיות מלבד השתלת שיער? 3. האם תוכל לבצע השתלה בגילי לבניית קו שיער נשי? אם כן במה זה תלוי-שאצטרך להיות על הורמונים\פרופסיה כדי למנוע הקרחה נוספת בקו הקדמי? מקווה שהבנת את שאלותיי.. יום מקסים(: ואגב, ביצעתי אצלך לפני שנה את בדיקה להתקרחות- ויש לי את הגן הזה..

21/02/2012 | 09:14 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שניי שלום, מכיוון שאת טרנסג'נדרית יש בהחלט מצב שתעשי השתלת שיער על מנת להוריד את קו השיער וליצור קו נשי (אני לא מבצע ניתוח להורדת קו שיער אלא ע"י ההשתלה קו השיער יורד). בנוסף, אוכל לתת לך אפילו תרופות טובות יותר מפרופסיה כדי להמשיך ולשמור על הקיים עם אפשרות טובה להצמחת שיער נוסף.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות