נשירת שיער מוגזמת מזה שלושה שבועות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/08/2018 | 14:25 | מאת: מורן

אני בת 28 שנים מזה כמעט שלשוה שבועות סובלת מנשירת שיער גדולה , בהתחלה חשבתי שזה עניין של כמה ימים וזה יעבור , אבל זה ממשיך , נפח השיער שלי פחת בצורה מוגזמת , על החולצה אפשר לראות יותר מ10 שערות ארוכות, או כל פעם שאני נוגעת בשיער , במברשת שיער אחרי מקלחת גוש שיער ענק !!! רמת ברזל והימוגלובין תקינות !!!

16/08/2018 | 18:19 | מאת: מאיר באבאיב

כנראה מדובר במצב הנקרא telogen effluvium , מצב המאופיין בנשירה של שיער בכמות רבה בגלל מעבר של שערות רבות ממצב צמיחה למצב מנוחה. סיבות אפשריות: סטרס נפשי או גופני , הפסקת גלולות , הפרעה בבלוטת התריס, מצב אחרי לידה, דיאטות מסוימות , תרופות הגורמות לנשירת שיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות