טיפות נוזל קפאין לשיער שהפך דליל אצל ילדה בת 11.30

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/05/2018 | 19:28 | מאת: לימור

הבת שלי בת 11.30. לפני שלוש שנים חוות נשירה חזקה (בעקבות חןסר ברזל)האבחנה היתה שיש לה בעחחה במחזורי צמיחה של השיער. השיער שהיה מאוד צפוף ושופע הפך לדליל בכל הראש. היא גם קיבלה שנה שעברה במשך שנה זריקת דקהפפטיל לעיכוב התבגרות. במשך 3 שנים קיבלה תוספת ברזל בכדי לעלות את הפריטין שעלה וירד לסירוגין. . בביקור האחרון אצל רופא העור הוא נתן לנו טיפול של 25 טיפות קפאין מידי ערב לראש. האם זה יכולל גרום נזק? האם זה יכול לעזור? מדוע השיער לילדה אחרי נשירה לא חוזר לעצמו? מה ניתן עוד לעשות?

08/05/2018 | 12:27 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

לימור שלום לא מכיר את המטופלת ואין באפשרותי לענות בלי לראות את התיק הרפואי שלה. ממליץ לחזור לרופאה המטפלת.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות