ליכן פלנוס בקרקפת...........

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/05/2018 | 11:28 | מאת: sigal

שלום רב, לפני כ 3 שנים החלו קרחות בצורת מטבע קטן ואדמומיות בקרקפת ,בצעתי ביופסיה בתה"ש ואובחנתי בליכן פלאנוס .ניסיתי פלקווניל שגרם לי לכאבי שרירים וכרגע אני עם אנטיביוטיקה אמינוציקלין 3 חוד' .יש לי כרגע כאבים חזקים בקרקפת ונראה שיש דלול שיער נוסף .האם יש פתרון נוסף שיכול לעזור ?דיקור סיני ? תוספי תזונה ? אשמח לתשובה,תודה

01/05/2018 | 13:35 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

סיגל שלום הכאבים קיימים מכיוון שהמחלה כנראה עדיין פעילה. הטיפול הטוב ביותר הוא פלקווניל. הייתי מציע לנסות את הטיפול שוב. בהצלחה

14/05/2018 | 11:50 | מאת: מיכל

אשמ ח באם אפשר ליצור איתך קשר כדי להתעדכן.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות