נשירה אחרי לידה.......

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/01/2018 | 16:02 | מאת: קרן

היי ד"ר, יש לי שיער דליל בקדמת הראש ( הייתי אצלך לפני שנתיים אמרת שזו נשירה גנטית או משהו כזה ויש עדיין זקיקים) אני עם מינוקסי כבר שנים שמאוד עוזר, לפני חודשיים ילדתי וחזרתי מיד להשתמש במינוקסי כי בהריון לא השתמשתי בו והשיער התמלא מאוד. השאלה שלי היא האם השימוש במינוקסי יכול לבלום או למזער את הנשירה לאחר לידה? האם כדאי גם ליטול ויטמינים? תודה

22/01/2018 | 17:06 | מאת: קרן

יש לי קשקשים מהמינוקסי וקצת מגרד לי האם זו תופעת לוואי שתעבור?

25/01/2018 | 09:53 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רב המינוקסי יכול לעזור בהמשך בלימת נשירת השיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות