פרופסיה עם נטייה לדכאון וחרדות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער

19/06/2017 | 18:03 | מאת: אני

האם למישו שיש נטייה לדכאון וחרדות ואובססיות כדאי לקחת פרופסיה כמו כן בגיל 18 עשיתי בדיקת זרע ויצאה ממש ממש לא תקין היום אני בן 30 הבנתי התופעות לוואי של פרופסיה כולם כולל המיניות והדכאון יכולות להיות בלתי הפיכות

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך, תופעות הלוואי מפרופסיה אינן כוללות דכאון וחרדה וכן אינן גורמות לזרע לא תקין. תופעת הלוואי הידועה היא כי פחות מ-2% מדווחים על ירידה בחשק המיני - במידה וקורה מפסיקים וזה עובר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער