אחרי לידה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

04/09/2006 | 22:00 | מאת: ליהי

שלום, מאז הלידה (עברו חודשיים), אני סובלת מגזים מרובים, בעצם כל דבר שאני אוכלת מעורר את הנפיחות בבטן. היש קשר בין הלידה למצב שלי? יש לציין כי לפני כן לא סבלתי מהתופעה. אשמח לתגובה כי זה מא מעיק.

05/09/2006 | 00:10 | מאת: ד"ר תמנע עליאש נפתלי

ליהי שלום רב לגזים מרובים במעי יש מספר סיבות אפשריות, אני מציעה לך להכנס לאתר IBS.ORG.IL ושם תמצאי כתבה מפורטת בנושא, יתכן כי עברת שנוי בתזונה, או במידת הפעילות הגופנית שלך, אולי טופלת אנטיביוטית לאחרונה? זה עלול לגרום שנוי באוכלוסית החיידקים במעי, באופן כללי מומלץ לאכול בצורה מסודרת ולהרבות במידת האפשר בפעילות גופנית, כמו כן רצוי לשמור דיאטה מאוזנת, כלומר לאכול במידה מכל קבוצות וסוגי המזון ולא להרבות בסוג אחד מסוים, אם כל זה לא מביא לשיפור הוועצי ברופא שלך וחוץ מזה מזל טוב על הלידה...

מנהל פורום מעי רגיש