טחורים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

28/09/2006 | 17:40 | מאת: מודאגת

ד"ר שלום בשנה האחרונה סבלתי מתקופות של עצירות קשה. במהלכה גדל לי מעיין חתיכת שומן בסמוך לפי הטבעת אני מניחה שזהו טחור חצוני..האם זה הגיוני? בשבועיים האחרונים גם סבלתי מעצירות קשה וקושי ביציאות עכשיו כבר לא , אך מלפני מס' ימים גיליתי שגדלו לי שני פרונקלים תת עוריים כלומר פנימיים , האחד קרוב מאד לפי הטבעת והשני יותר רחוק אבל גם בסביבתו..הפרונקלים האלה מעוררים גרד וצריבה לפעמים האם יש סיכויי שאלו הם טחורים פנימיים?

02/10/2006 | 23:23 | מאת: ד"ר תמנע עליאש נפתלי

שלום רב אם אילו באמת פרונקלים זה זיהום וחייבים לטפל בו, אני מציעה לך לפנות לפרוקטולוג (כירורג כללי) שזהרופא מומחה לבעיות פי הטבעת, כדי שיראה מה המצב ומה צריך לעשות, אחרי שבעיה זו תטופל את צריכה לדאוג שלא תהיה לך עצירות, זה אומר לאכול הרבה פירות וירקות, להרבות בפעילות גופנית, ואם כל זה לא עוזר להתיעץ ברופא באשר לטיפול נוסף רפואה שלמה

מנהל פורום מעי רגיש