צואה שחורה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

06/05/2007 | 19:58 | מאת: מיכל

יומיים הרגשתי לא טוב כאבה לי הבטן והיו לי מספר שילשולים נטלתי קל בטן והדבר פסק היום הייתה לי צואה שחורה האם עלי לדאוג?

06/05/2007 | 20:52 | מאת: נוראלי

זה כתוצאה מלקיחת קל בטן - לעניות דעתי ונסיוני.

25/05/2007 | 11:57 | מאת: רחל בכר

גם אני לקחתי במשך יום 5 כדורי קלבטן. אחרי 24 שעות שילשלתי קיבה שחורה עד ירוקה. כדאי להביא זאת לידיעתה של האחות שוש מ*2700 שהבהילה אותי הבקר כשסיפרתי לה זאת ושלחה אותי דחוף לבדיקה...

09/09/2007 | 13:07 | מאת: אסי

שלום רב עקב אוכל שאכלתי יש לי כל מני תופעות לוואי הרבה הפרשות רוק כאבי בחילות וצריבה בחזה אני חושב שאני מורעל אבל הרופא הציע לי קלבטן וזה לא עוזר לי מה אני צריך לעשות בבקשה תעזרו לי אני סובל מזה כבר שבוע אודה לכם אם תענו לבקשתי בכבוד רב אסי

מנהל פורום מעי רגיש