שאלה לגבי טיפול במעי רגיש

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

19/12/2016 | 19:53 | מאת: שני

שלום התחלתי לקחת נורטילין לפני שבוע וחצי. בארבעת הימים הראשונים הכאבים נעלמו, הקולות מהמעיים וגזים נעלמו. התחלתי גם להרגיש את השינויים בהרגלי הייאות (פתאום היה קצת יותר קשה וייחסתי את זה לתופעת הלוואי של עצירות). מאוד שמחתי שיש תרופה שעוזרת ל וגם הייתי מופתעת מההצלחה המהירה, כי הבנתי שלוקח זמן לתרופה להשפיע. ואז ביום השישי לנטילת התרופה ועד עכשיו (היום העשירי) הכאב חזר, הגזים חזרו וגם הקולות המביכים האלה מהבטן. האם כדאי להמשיך בתרופה ואולי שוב תהיה הקלה? האם זו תופעה מוכרת שכל התופעות של מעי רגיז עוברות ואז חוזרות בתחילת הנטילה של התרופה? אני ממש מתוסכלת ומפחדת שאולי זה יישאר כך.. תודה.

11/01/2017 | 11:36 | מאת: ד"ר דן קרטר

test

11/01/2017 | 22:56 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום בדרך כלל התרופה פועלת במיטבה לאחר 3-4 שבועות מהתחלת הנטילה לכן שווה להמשיך לקחת

מנהל פורום מעי רגיש