יציאות בת שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

04/09/2006 | 18:22 | מאת: הדס

עד לפני שלושה שבועות לערך הנקתי והכל הלך כשורה. החל מלפני שלושה שבועות התחלתי לתת לבתי סימילאק . הסימילאק יצר עצירויות נוראיות אצל בתי בהמלצת רופאה התחלתי לתת שתי כפיות של עגבניה מרוסקת כל יום לבתי יש יציאה יום כן יום לא רכה כזו כמו חמאה נראת וצבעה ירוק חקי כהה עם ריח חריף מאוד ובלתי נסבל. שאלתי היא האם יציאה זו יכולה להעיד על דבר כלשהו ? האם יש צורך לבצע תרבית לבדוק שהכל בסדר? תודה הדס

05/09/2006 | 00:03 | מאת: ד"ר תמנע עליאש נפתלי

חוששתני שאני לא הכתובת לשאלה זאת , אם נראה לך שקיימת בעיה עלייך להתיעץ עם רופא הילדים

מנהל פורום מעי רגיש