בקשר לדלקת בקיבה וחיידק ליקובקטר.....

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

26/09/2016 | 18:46 | מאת: יניב

שלום לפני כמה חודשים הייתה לי דלקת בקיבה וחיידק ליקובקטר פילורי. טופלתי והתסמינים חלפו. לאחרונה התסמינים שוב חזרו. השאלה האם יש דלקת בקיבה ללא החיידק מה עושים? והאם הרופא יתן לי שוב בדיקת גאסטרוסקופיה או שניתן להסתפק בבדיקת נשיפה בלבד? ובנתיים עד התור מה לעשות להקל על התסמינים?בניהם לחץ בבטן או נפחיחות ומלאות,תחושת לא נעימה

29/09/2016 | 22:51 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום יתכן והחיידק לא נכחד , ויתכן בסבירות נמוכה שיותר שהחיידק חזר ויתכן שאין קשר בין התלונות ליידק באם במעת גסטרוסקופיה לאחרונה, ניתן להתפק בתבחין נשיםה ולבצע גסטרוסקופיה במידה והוא שלילי

מנהל פורום מעי רגיש