מעי רגיז וקנדידה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

21/06/2016 | 16:52 | מאת: גילי

האבחנה כרגע שיש מעי רגיז אבל כמו שידוע אין פתרון אני סובלת מעצירות וגזים במידה רבה מדי ואיכות החיים כפי שידוע גם נפגעת. אני חייבת למצוא פיתרון ואני רוצה לבדוק אם יש לי קנדידה ביקשתי מרופאת משפחה בדיקת דם לקנדידה והיא סירבה.יש אפשרות לעשות בדיקה כזו בקופת חולים? או שמא בביח?

25/06/2016 | 19:29 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלופ קנדידה אינה מחלה או גורם למחלה. מדובר בפטריה שהינה חלק טבעי מהמבנה של החיידקים בגוף בדיקות שבוצעו לא מצאו קשר בינה לתחלואה, כך שמדובר בדרך כלל בהטעיה ושרלטנות של עוסקים מתחומים שאינם רפואיים

מנהל פורום מעי רגיש