מעי רגיש

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

23/04/2015 | 15:06 | מאת: אילנה ל.

אני סובלת מבעיה של גזים ועצירות[אבני צואה]. עשיתי קולונוסקופיה אבל היא הייתה תקינה.עשיתי את כל הדייטות האפשריות אך זה לא עזר.ניסיתי פרוביוטיקה ויאסאל #3 גם היא לא השפיעה. יש לי רגישות ללאקטוז ואני אוכלת דברים חלביים עם לקטאזין אבל זה לא פוטר את הבעיה.הבדיקה של דם לא גילתה אצלי צליאקיה. לפני שבוע עשיתי טסט ללאקטולוזה ומצאו לי צמיחת יתר של חיידקים במעי הדק. יתכן שהם באים ממעי הגס? אני סובלת מאוד וגם מרגישה חולשה. האם הרפואה המודרנית יודאת איך להתמודד עם זה? תודה מראש על התשובה

26/04/2015 | 11:20 | מאת: דורית

גם לי היו עצירויות כרוניות וכאבי בטן נוראיים וכל הבדיקות יצאו תקינות כולל קולונסקופיה שעשיתי בפברואר האחרון. נטורופתית יעצה לי לקחת את הקומפורט זון שזו תערובת אנזימי עיכול עם 5 צמחי מרפא בניהם תמצית שומר שידועה כשומרת על המעיים ומערכת העיכול בפרט.

26/04/2015 | 12:22 | מאת: אילנה ל.

שלום! למעשה אני הפנתי את השאלה שלי לרופאה כי ראיתי שאנשים שסובלים מבעיות המעיים אכן פונים לפרופ דיקמן אשר מומחה לתחום זה. אחרת לא הייתי פונה לאתר. אני לא כתבתי שהבדיקות שלי היו תקינות. אם מעיינים היטב למה שכתבתי בפוסט מסתבר שהדבר אינו נכון. אז לא ברור לי מדוע לא קיבלתי תשובת המומחה?

מנהל פורום מעי רגיש