אצידופולס

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

12/04/2007 | 18:58 | מאת: רוני

שלום האם אצידופולוס או דומה לו יכול לעזור נגד גזים קשים וחידק ההליקובקטר? אם כן אז כיצד נוטלים אותו?

13/04/2007 | 09:56 | מאת: דר' גבריאל בן סימון - נטורופט מוסמך

בס"ד שלום רוני אכן אצידופולוס יכול לעזור בעיקר לבעיות גזים או מעי רגיש. בדרך כלל על כול קופסא רשום מינון מומלץ של היצרן. לגבי החיידק הליקובקטור פילורי לא ציינת אם אתה מקבל טיפול תרופתי ? במידה ואתה לא מקבל טיפול תרופתי ניתן להכין לך הכנה רוקחית של צמחי מרפא ספציפית עבור בעיה זו. בברכה דר' גבריאל בן סימון נטורופט מוסמך

13/04/2007 | 16:00 | מאת: רוני

עברתי טיפול באנטיביוטיקה במשך שבוע לפני שנה בערך. הייתה תקופה קצרה של שקט אבל הלכתי לבדיקות נוספות שמראות שהחיידק לא נעלם. בחודשיים האחרונים יש לי גזים מאוד קשים וחזקים בעיקר לפני השינה ואני לא יודע אם לקחת את הטיפול באנטיביוטיקה כי היה לי מאוד קשה בפעם הקודמת. האם רקיחת צמחי מרפא תהיה יעילה יותר מהאנטיביוטיקה?

מנהל פורום מעי רגיש