חידק הליקובקטר

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

10/04/2007 | 09:59 | מאת: ליז

קיבלתי תשובה של החיידק 29.7 שהטווח הינו -0-5 קופת חולים מאוחדת האם יכול להיות שהחיידק גורם לכל התסמינים הללו חולשה גזים חזקים גלי חום קשים עצירות ובעיקר פחד ולחץ נוראי עדין לא ראיתי גסטרולוג בגלל החג כשדברתי עימו בטלפון הוא אמר לי שזה סובל דיחוי אז מה קורה איתי האם כל התסמינים מהחיידק או לא אנא עזרתכם

12/04/2007 | 15:36 | מאת: ד"ר תמנע עליאש נפתלי

חיידק ההליקובקטר נמצא ב 60% מן האוכלוסיה הכללית ולרוב אינו גורם על תסמנים, לעיתים יכול לגרום לכיב אך התסמינים שאת מתארת אינם אופיניים לכיב, לכן מומלץ אכן להתיעץ עם גסטרואנרולוג רפואה שלמה

23/04/2007 | 19:39 | מאת: li

מזה מספר חודשים אני סובלת מכאבי בטן קשים התוקפים אותי כל יום כמעט, ערכתי מס' בדיקות ובדיקה אחרונה שהיא גסטרוסקופיה גילתה שאני נושאת את חיידק ההליקובקטר בקיבה. ניתן לי טיפול משולש שמכיל 3 סוגי אנטיביוטיקה למשך כשבועיים, אך לצערי אחרי 3-4 ימים החלו אצלי תופעות לוואי כגון: יובש בפה, כאב גרון שלשולים חריפים ועוד... פניתי לרופא, ונאמר לי להפסיק את הטיפול וכך עשיתי. בעוד מס' ימים אני אעשה בדיקה טסט לנשיפה כדי לבדוק המצאות החיידק או שאולי הכדורים בכל זאת עזרו. אבל מה שיותר מטריד אותי, שהבטן שלי התנפחה יתר על המידה (וכמובן ששמנתי), וברצוני לציין שאני לא אוכלת הרבה כלל, ודבר זה מטריד יותר. אודה לכם אם תוכלו לתת לי מענה. תודה.

מנהל פורום מעי רגיש