מעי רגיש ופיסורה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

04/02/2007 | 21:00 | מאת: ע.ג.

אני סובלת מעי הרגיש כבר שנים רבות. שילשולים גזים וכו.. וגם מטופלת בביקור האחרון אצל הרופא אמר לי הרופא שאני צריכה תרופות להרגעה וזה גם ישנה אותי מעט.אני חוששת לקחת כדורי הרגעה. יש לי גם פיסורה וזקוקה לניתוח. הרופא המליץ לי במקום ניתוח על הזרקת בוטוקס.האלות שלי הם: 1. אין מוצא אחר מלבד תרופות הרגעה שאני לא כל כך בעד זה? 2. האם להזריק בוטוקס במקום לעשות ניתוח לפיסורה? תודה

08/02/2007 | 07:51 | מאת: דר' רם דיקמן

טיפולי עם תכשירים הגורמים להרגעה בהחלט הוכחו כיעילם במעי רגיש ואני כן מציע לנסות, בוטוקס הוא תכשיר שגורם לפחות פגיעה בטווח הרחוק בסוגר במידה והוא ניתן לא באופן תכוף, מאידך מחירו דיי יקר ושימוש תכוף יגרור פגיעה בסוגר.

מנהל פורום מעי רגיש