לחצים בכיבה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

14/09/2006 | 10:21 | מאת: gb,

לפני 4 ימים קמתי בבוקר מכאבים ולחצים נוראים בכיבה, הכאב היה כל כך חזק שהוא הקרין לי גם לגב. לא הייתי מסוגלת לעמוד או בכלל לזוז, אין לי מושג איך אבל הצלחתי להביא את עצמי לחדר מיון. בחדר מיון ביצעו בי בדיקת דם ואולטרסאונד. נתנו לי כדור שאין לי מושג מה שמו ואאחרי חצי שעה הכאב חלף. תוצאות הבדיקות היו מצוינות. נאמר לי שהכאב נוצר מלחץ ו-STRESS. אני שואלת בפורום ממה זה יכול להופיע כי אני גרה לא מתגוררת בארץ והרפואה במדינה שאני נמצאת בה לא ממש משכנעת אותי.. זה הפעם השניה שוקרה לי דבר כזה, פעם קודמת זה קרה לי לפני שנה בארץ, שוב ביצעתי את כל הבדיקות והכול היה תקין, קיבלתי כדורים בשם דנטון או לנטון אני לא ממש זוכרת. ביצעתי גם בדיקה כדי לדעת אם יש לי אולקוס והתוצאה היתה שלילית. אולי אתה יכול להגיד לי ממה זה מגיע? אם זה אכן מלחץ איך אפשר למנוע את זה? כאבים מעין אלה לא הרגשתי בחיי ואני ממש אשמח למנוע שוב "חוויה " מעין זו תודה רבה

16/09/2006 | 23:21 | מאת: ד"ר תמנע עליאש נפתלי

צר לי, אבל ממה שאת מתארת קשה לי לומר מה גרם לכאבים, עלייך לפנות ליעוץ רפואי כדי שרופא יראה אכן מה זה בדיוק "עשו לי את כל הבדיקות", מה היו התוצאות ואיה כדור עזר לך, יתכן שמקור הכאבים היה קשור לחומצה אם אכן נתנו לך לנטון שהוא כדור נגד חומצה והוא אכן עזר לך, אך יש לבצע בירור מקיף יותר, מאחר ולבעיות אלה יש טיפול טוב חבל לא להבדק ולא להיות מטופלת כראוי רפואה שלמה

מנהל פורום מעי רגיש