חמיצות בפה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

13/09/2006 | 16:28 | מאת: יוליה

שלום ברצוני לדעת ממה תופעת החמיצות בפה שאני מרגישה לאחר האוכל בתודה מראש יוליה

14/09/2006 | 00:07 | מאת: ד"ר תמנע עליאש נפתלי

יןליה שלום תופעת החמיצות יכולה להגרם משתי סיבות עקריות: עליה של חומצה לפה מן הקיבה, או רגישות יתר לטעמים, אם הגורם הוא הסיבה הראשונה, אז תרופות נגד חומצה יעזרו, ראי מאמר באתר שלנו (ללחוץ על האייקון מצד שמאל של המסך שעליו כתוב "החוג לנוירוגסטרואנטרולוגיה, או להכנס לאתר דרך הכתובת IBS.ORG.IL ) בנושא הצרבת, אם זה מאוד מציק לך התיעצי עם רופא המשפחה

16/12/2007 | 20:03 | מאת: ברכה

מה אסור לי לאכול כשיש לי חמיצות בפה כבר שבוע שלם.

09/06/2008 | 03:16 | מאת: רחלה

האם חלב ומוצריו 5% , במבה, פיצה ,אבוקדו , חומוס גרגרים וקישואים גורמים לחמיצות ? איזה לחם הוא פחות חומצי ? באיזה אמצעים טבעיים ניתן למתן את החמיצות בפה.

מנהל פורום מעי רגיש