בחילות בכל ארוחה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

11/09/2006 | 11:01 | מאת: א

היי אני אלון בן 17. כבר שבועיים שלאחר כל ארוחה כמעט אני מרגיש בחילה. הרופא הפנה אותי לבדיקות דם שאותם אערוך ביום רביעי הקרוב. חוץ מהבחילה אין עוד סימנים חוץ מחוסר תיאבון. אני מרגיש רעב ויש לי תאבון לאכול, אבל ברגע שאני מתחיל אני מאבד מייד את התיאבון וקצת אחר כך מרגיש בחילה... מה לעשות? מה זה??

11/09/2006 | 22:47 | מאת: ד"ר תמנע עליאש נפתלי

אלון שלום כל עוד התופעה נמשכת זמן קצר הסיבה הכי שכיחה היא זיהום ויראלי כלשהוא, שלרוב חולף לבד ללא טיפול ולכן אין צורך לערוך בדיקות, אם התופעה נמשכת חודש או יותר, אם יש ירידה במשקל, חום כאבים או בעיות אחרות כדאי לפנות ולהתיעץ, מגוון הגורמים יכול להיות גדול ורחב ,ורשימת הגורמים שיכולים לגרום לבחילה יכולה בקלות למלא עמוד שלם, טוב עשה הרופא שלך שהתחיל את הבירור מבדיקות דם והן יעזרו לתכנן את המשך הבירור, החלמה מהירה

מנהל פורום מעי רגיש