יציאות מוזרות

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

28/08/2006 | 12:33 | מאת: חא

שלום, בעקבות סיפור משפחתי של סרטן מעי הגס עברתי לפני חצי שנה קולונסקופיה בה מצאו פוליפ שנשלח לביופסיה ונמצא כשלב טרום סרטני,נאמר לי לעבור בדיקה זו כל 3 שנים. מאז יש לי בעיות עם היציאות,הצואה יוצאת קשה מאד בצורת גללים קטנים ובשלב האחרון של הריקון ,הצואה נתקעת ולא יוצאת ,כאילו אין כח לשרירים לדחוף את שארית הצואה.היציאות הן אחת ליום יומיים. חשוב לציין שאני בת 40 וגם לאחרונה שיניתי את התזונה שלי לתזונה מרובה בירקות ופירות ומאכלים רבי סיבים . האם יש סיבה לדאגה? תודה.

31/08/2006 | 16:48 | מאת: מיכה

זה כחודש אני חש יובש נוראי בפה מלןןה בטעם מתכתיץשתית מים רק מחריפה את היובש והטעםץ מה יכולה להיות הסיבה?

מנהל פורום מעי רגיש