צואה בצע ירוק לראשונה סובלת מכיווץ יתר של רצפת האגן אניסמוס

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

01/05/2024 | 22:32 | מאת: אורית

בת 48 סובלת מכיווץ יתר של שרירים ברצפת האגן ועצירות קשה אניסמוס לפני מספר שבועות עברתי הזרקת בוטוקס להרפיית שרירים ברצפת האגן מעט הטבה בהתרוקנות אבל יש לי בעיה בבטן תחתונה שמחמיר כל שבועיים וחצי שלושה מתחיל כאב ראש קל ואז התכוצות שריר בבטן תחתונה ונוצרת בליטה קטנה לא ברור לי מה זה וזה גורם לכיווץ רצפת האגן ומחמיר את בעיית העצירות שלי כעת בגלל הבוטוקס מצליח להשתלט על זה אבל כל חצי שנה אם לא כל הגוף שלי מכווץ ונהייתה עצירות קשה השרירים שלי מתכווצים בינואר שנה שעברה הגוף שלי מכווץ בגלל סיבה שלא מצליחים לגלות ואני סובלת מאוד היום לראשונה צואה ירוקה וכאבים בטן קלים באזור הקיבה עושה ביופידבק אנורקטלי הטבה חלקית גם בבדיקת לחצים מראה על קושי בהתרוקנות אין אפשרות ללחוץ ולהתרוקן מלא מה דעתך

04/05/2024 | 10:19 | מאת: לא רופא

אני לא רופא, אבל צואה ירוקה אם זה לא חד פעמי צריך להתייעץ מיידית עם רופא משפחה או לגשת למיון. זה לא קשור לכיווץ שרירים זה קשור להפרשות של המרה כנראה. לדעתי לא צריך להמתין לתשובה בפורום במקרה כזה.

השבתי שזה שווה שיחה עם רופא נוירוגסטרו

מנהל פורום מעי רגיש