פרוביוטיקה ויוימיקס.

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

25/04/2024 | 06:53 | מאת: מאיה בריימן

ניתן לי פרוביוטיקה ויוימיקס האם הגיוני שתחמיר סימפטומים של כאבי בטן ותגרום ליציאות שהיו עד עכשיו מרובות להיות יותר שלשוליות ורכות ? כמו כן רציתי לשאול ניהיה לי מעי רגיז בעיקר בבקרים האם צמחי מרפא ודיקור זה משהו שיכול לעזור למעי רגיז? כמו כן אני מנסה להכנס להריון כמה חודשים ללא הצלחה האם יש קשר למעי רגיז שניהיה פתאום האם יכול לפגוע בפוריות מבחינת תרופות שלקחתי כמו ספסמלגין קל בטן סטופיט

לא פוגע בפוריות. תכשירי פרוביוטי זה ככל הנראה לא מתאים לך. צמחי מרפא ודיקור לא הוכחו מדעית כיעילים יותר מפלסיבו.

מנהל פורום מעי רגיש