מעי רגיש וצרות נוספות, להבין מה כוון הברור

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

30/03/2024 | 13:49 | מאת: אלדד

אני סובל ממעי רגיש מאוד, והכל התחיל כשבגיל 35 התגלו לי פוליפ ואדנומה במעי הגס, אחרי שנים של שינויים ביציאות ואף אחד מהרןפאים לא הלך לכוון הברור הזה של מעי גס, בכלל!!! וגם בבית.החולים לא שיערו שזה העניין. עד שהופיע דימום מאסיבי.למזלי, ואז הכל בקולוסקןפיה , ובביןפסיה לא סרטני. ביקורת אחרי שנה, נקי ביקורת אחרי 10 שנים נקי. יש לי יציאה סדירה כל יום בבוקר שלמה. אבל בct ראות התגלה לי ,בקע היטאלי קטן. בבוקר 4ני נוהג לאכול ארוחה מלאה, יש לי הרגשתמלאות מסוימת, מצד שני האכילה בבוקר גורמת לפעילות מעי ויציאה סדירה. שאלתי האם יתכן שבקע היטאלי קטן גורם לתחושה זו בחלק העליון הימיני והאמצעי של הבטן? אני סובל מכבד שומני לא אלכהולי. זה גם משפיע. אני לא רוצה לעשות שוב קןלונוסקופיה, נראה לי שבמעי הגס העל תקין וזה לא מה שמשפיע על תחושת המלאות שיש שתארתי לאחר אוכל. משתמש בקלבטן. וזהו. אי נוחות ברום הבטן ימין זה קשור לבעיות המעי הגס?מה גם שיש יציאה תקינה כל יום. תודה

למעי רגיש שלל הסתמנויות שעיקרן הוא כאב בטן. אם עברת בירור מלא צריך לטפל. הייתי מתחיל עם דיאטנית.

מנהל פורום מעי רגיש