בדיקת גסטרוסקופיה ודום נשימה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

28/02/2024 | 16:21 | מאת: דני

שלום , אני צפוי לעבור בדיקת גסטרוסקופיה ויש חשד לדום נשימה בשינה ובדיקת הגסטרו לפני בדיקת השינה השאלה שלי האם מסוכן לעבור את הבידקה? יש סיכוי שאחנק למוות במהלך הבדיקה והרופאים לא יבחינו? וגם אין להם איך לטפל בזה כי הבנתי שצריך רופא מרדים שימדוד הכל וידע להגיב בהתאם האם כדי לי לבטל את הבדיקה ולקבוע מועד אחר או לעשות בלי טשטוש? אני מחכה לבדיקה הזאת הרבה זמן והבנתי שלקבוע בדיקה חדשה עם רופא מרדים יכול לקחת שנה שלמה אני אובד עצות , הודה לעזרה

אם דום הנשימה קל ולא דורש CPAP על בסיס קבוע אפשרי בלי מרדים. אם ההפך, חכה למרדים. אם הדום נשימה קל בקש שיתנו לך רק פרופופול ולא גם דורמיקום. בהצלחה.

02/03/2024 | 14:45 | מאת: דני

תודה רבה לך על המענה האם במידה ובכל מקרה במהלך הבדיקה יהיה דום נשימה האם הרופאים/בודקים יוכלו לזהות ולטפל?

מנהל פורום מעי רגיש