כאבי בטן וריבוי יציאות בבקרים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

25/02/2024 | 11:09 | מאת: מאיה

שלום כבר חודשיים שיש לי ריבוי יציאות וכאבי בטן רק בבקרים .מציינת שהיה לי כנראה וירוס בבטן הרופאים טוענים שזה קלקול קיבה ושני היה מעי רגיז אחרי זה וירוס השאלה שלי אם מעי רגיז יכול לקרות רק בבוקר מבחינת הריבוי יציאות שלשולים וכאבי בטן ואחר כך זה נרגע כמו כן שמתי לב שאין קשר למה אני אוכלת בערב או במהלך היום התופעה אותה תופעה כל בוקר מחדש אשמח לעזרה

תתחילי בהתייעצות עם דיאטנית ונשקול טיפול בקולפרמין או ג'לסקטאן בהמשך

מנהל פורום מעי רגיש