כאבים בקיבה ותחושת רעב

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

18/02/2024 | 16:04 | מאת: מישהי

שלום רב אני בת 52 סובלת מגסטריטיס ומעי רגיז מזה כמה ימים אני כל הזמן מסתובבת עם תחושה של חור בבטן רעב נוראי עם בחילה חייבת להכניס משהו לקיבה אפילו מתוך שינה ובמיוחד אחריי שאני אוכלת כאילו מישהו מבפנים מכרסם לי את האוכל זה גם נורא כואב וגם מאוד לא נעים אין תורים לרופא עשיתי ייעוץ באונליין המליץ על נקסיום זה משהו שאני ממילא לוקחת הוספתי עםזה ספמלגין אני כבר יומיים עם הכדורים וזה הולך ומתגבר מוצאת את עצמי אוכלת כל הזמן מהפחד להקיא ,כמו כן יש לי טעם נוראי בלשון כאילו שנכוותי ממשהו חם אשמח לעזרה תודה מראש

24/02/2024 | 22:39 | מאת: מישהי

בינתיים עשיתי בדיקת צואה לחיידק יצא תקין מקבלת פעמיים ביום נקסיום 40 ללא הטבה

תבצעי גסטרוסקופיה

מנהל פורום מעי רגיש