רגישות לדבש טהור - הייתכן?

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

27/01/2024 | 16:42 | מאת: טל

שלום ד"ר. רציתי לשאול, האם ידוע לך/נתקלת אי-פעם, בתופעה של שיבושים במערכת העיכול עקב אכילת דבש טהור? אני בן 32. בעבר קרו לי מקרים דומים, אם זכרוני לא מטעה אותי. לפני כשבוע וחצי ישבתי בבית קפה והזמנתי תה, ולצד זה קיבלתי דבש טהור להוספה לכוס התה. למחרת - היה לי שלשול. מאז, היציאות שלי הן חצי שלשול-חצי קיבה רכה. וזה עדיין לא הסתדר... האם יכול להיות קשר בין הדברים? מה לעשות? מה דעתך? רב תודות, טל.

יכול להיות שהסוכר הזה גורם לך לנזק דרך תת עיכול או ספיגה ולכן רצוי להימנע או להפחית כמות למינימום

מנהל פורום מעי רגיש