כאבי בטן לפני צואה, מעי רגיז

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

22/01/2024 | 13:52 | מאת: יעל

היי, לפני שנה התחילו לי כאבי בטן, חוסר שליטה על יציאות ואי נעימויות. התחלתי לעשות בדיקות לפני חצי שנה בערך, עשיתי את כל הבדיקות האפשריות עד קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה ששם קבעו כי אני סובלת מ"מעי רגיז" ניסיתי לקחת כל מיני כדורים כולל קולוטאל. שום דבר לא באמת עזר או הקל על התסמינים שממש הפריעו לי באורח החיים ובתפקוד היומיומי. הלכתי למקום שעושה טיפולים טבעיים ובאמת לאחר תהליך של 3 חודשים כאבי הבטן והתסמינים ממש הוקלו! אך נוצרה בעייה חדשה, אני לא מסוגלת לצאת מהבית לפני שאני בשירותים (לפעמים אפילו כמה פעמים) ועדיין אין תחושת התרוקנות מלאה ואי שקט לפחות עד אחרי שאני אוכלת ארוחת צהריים ומבינה שלא קרה שום דבר ושום הפתעה כמובן שאם יש יציאה כשאני לא בבית או ליד שירותים זה מלווה בכאבי בטן מטורפים ולחץ בבטן עד אחרי יציאה ואפילו ברמה שאני חייבת לצאת מהעבודה וללכת הביתה לפעמים עדיין כואב אחרי יציאה אם יש לך פתרון כלשהו לתת לי אני יותר מאשמח כי המצב הזה עושה לי לא טוב🙏 תודה מראש!!

הייתי מנסה טיפול ב CBT ונשימות סרעפתיות ולקבוע תור לשיחת רופא אם אין שיפור

מנהל פורום מעי רגיש