בעיות בעיכול אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

22/01/2024 | 09:08 | מאת: מיכל

שלום וברכה, כבר מספר שנים שאני סובלת מגזים רבים, יציאות רבות שלפעמים אני מרגישה שאין התרוקנות מלאה, אני לא סובלת מכאבי בטן . הייתי אצל דיאטנית שהדריכה אותי מה לאכול, טיפול cbt, לקחתי בעבר כדורי פחם והייתי אצל רופאת גסטרו שאמרה לי שאין לי כלום ושהלחץ שלי כל הזמן מהווה גורם רב. אך מרגישה ששום דבר לא עוזר, יש ימים שיותר טוב ויש ימים שפחות והם מורידים לי את המצב רוח. ההרגשה הלא נעימה היא בדר"כ בבוקר ובערב . אני כבר לא יודעת אם זה נפשי או לא . מה ניתן לעשות? תודה מראש

22/01/2024 | 09:16 | מאת: מיכל

חשוב לציין שהרבה פעמים יש לי גזים מהערב עד לבוקר למחרת . והייתה תקופה שהייתי מרגישה רטט . בנוסף, גם רוצה לציין שהעיסוק בזה לא עוזב אותי ולו לרגע אחד ביום .

עברת בירור גסטרט? בדיקת קולונוסקופיה? בדיקת צליאק? סיבו?

29/01/2024 | 03:09 | מאת: מיכל

לא, כי הרופאה אמרה לי שאין לי כלום

29/01/2024 | 03:21 | מאת: מיכל

חשוב לי לציין שאין לי כאבי בטן

29/01/2024 | 09:39 | מאת: מיכל

זה מה שרופאת גסטרו אמרה לי

מנהל פורום מעי רגיש