מעי רגיז

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

11/01/2024 | 23:23 | מאת: לידור

דר שלום, לאחר שירותים (יציאה) הכאבים הכרוניים של הבטן, מחריפים עד כדי רמה שאני לא מסוגל לנשום רגיל ,פיזית מכאב. האם זה טיפיקלי למעי רגיז? אני מדבר על כאבים אדירים שגורמים לי לנשום כמו אישה בצירים! נטלתי שני אמיטריפטלין והם לא הרגיעו את הכאב. ארצה בבקשה גם לדעת האם מומלץ יותר ליטול טרגין או אמיטרפטלין למעי רגיז ושלא יחריף את העצירות. תודה

אם המליצו לך על אמיטריפטילין ציין שם התרופה והמינון שנוטל

15/01/2024 | 21:34 | מאת: לידור

מה זא שם התרופה? כתוב אמיטריפטילין באנגלית. 10 MG. לוקח 2 בבת אחת , בכללי לא ממסך לגמרי את הכאבים ואחרי שירותים,הכאבים ככ חזקים שזה מרגיש כאילו לא לקחתי כלום.

מנהל פורום מעי רגיש