נורטילין למעי רגיז ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

03/01/2024 | 21:54 | מאת: אנונימית

שלום. אני סובלת ממעי רגיז והרופא רשם לי נורטילין אני לוקחת אותו כשבוע ואני סובלת מעצירות קשה כבר 6 ימים.. ניסיתי שינוי תזונה ונר גליצרין וזה לא ממש עזר.. הנר עזר ממש טיפה אבל הבטן שלי עדיין נפוחה וכואבת ואני עדיין מרגישה בעצירות קשה. השאלה שלי כמה ימים של עצירות צריכים להדאיג אותי וללכת לטיפול? האם 6 ימים ונר שבקושי עוזר זה מדאיג? האם לפי התיאור שלי מומלץ לי להשתמש בעוד נרות? והאם תופעות הלוואי והעצירות יעלמו אחרי שימוש ממושך בתרופה או ישארו עד שאפסיק אותה? אני אפנה לרופא שרשם לי אותה אבל עד אז אני כואבת ומודאגת.. שהעצירות מסוכנת ולא כל כך יודעת מה לעשות אשמח לעזרה.. תודה מראש.

תפסיקי את הטיפול וחזרי לרופא שרשם לך כדי לנסות לשפר את היציאות. תתחילי בנורמלקס 3 פעמים ביום ולקסעדין. את צריכה להיבדק. צריך לבדוק אותך.

מנהל פורום מעי רגיש