כאבים בצד ימין תחתונה מזה שבועיים ומעלה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

19/12/2023 | 22:51 | מאת: נף

שלום רב , בן 62 , מעט שמן , לאחרונה דיאטת דלת סוכרים בשל טריגלצרדים גבוהים . ברקע דיברטיקולוזיס בצד שמאל . בשבועיים אחרונים כאב בטן תחתונה צד ימין עברתי בדיקות מקיפות במיון כולל CT בטן - אין עדות לאפנדיציט . בדיקות דם תקינות , חוץ מהורמון בלוטת הפארתירואיד ( PBH = 125 ) נמצא ממצא של ערמונית מוגדלת והשתנה מרובה . כיום 10ימים בסיום בדיקות במיון עדיין כאבים באותו מקום . עברתי לפני שנתיים קולונסוקופיה ללא ממצא מיוחד , חוץ מדיברטיקולוזיס. מה הסיבה לכאבים מתמשכים אלה ? תודה

שווה להתייעץ במסגרת מרפאה. יש לבדוק את המעי הדק עם CT מכוון אליו

מנהל פורום מעי רגיש