ריבוי גאזים ורפלוקס אחרי כורס אנטיביותיקה הממושך

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

15/12/2023 | 10:28 | מאת: אלכס

עברתי טיפול אנטיביותיקה ממושך ובעכבותב אני סובל כבר חודשיים מריבוי גזים לאורך כל היום בלי קשר למה שאני אוכל. זה גורם לתופעת רפלוקס מתמדת. עשיתי כל בדיקות צואה שקופת חולים יכול להציעה וגם גסטרוסקופיה ובדיקת נדיפה להליקובקטר - הכל תקין. מה הכיוון לחיפוש מקור הבעיה ?

תתחילי בלהתייעץ עם דיאטנית ולבצע בדיקת SIBO

20/12/2023 | 06:13 | מאת: alex

המון תודה על התייחסות מהרה. הבעייה היא שכבר חשבתי על סיבו אבל בדיקת נשיפה הקרובה בבית חולים היא דצמבר 2024 נקודת הספק שלי שאין לי תסמונים ככון שלשולים או עצירות או כאבים וגם לא תקווצויות בטן מה שאני מרגיש זה תסיסה חזקה במעי הדק מלווה בקולות משונים שגורמת את הגזים. האם בכל זאת אפשר לחשוד את סיבו? תודה

מנהל פורום מעי רגיש