כאב בטן מיד אחרי הקימה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

06/12/2023 | 08:46 | מאת: כאב בטן בבוקר

שלום וברכה, לאחרונה מזה כמה שבועות אני חווה תופעה שכאשר אני קם בבוקר ושותה שתייה חמה אני חש דחף לעשות צרכים, ובעת הפעולה אני חש כאבים איומים כאבים שלא חוויתי אף פעם, ככה כל פעם בבוקר מייד אחרי הקימה, ולאחר מכן במהלך היום אין כאבים כלל, בתחילה חשבתי שזה קשור לקפה או לחלב אך לאחר שהחלפתי לתה וזה לא פחת וגם כשלא שתיתי כלל זה עדיין היה אמנם פחות, אשמח לדעת מה יכול להיות הפתרון לזה תודה

נסה להעביר את הבוקר בלי צריכת הרבה קלוריות, אפשר להתייעץ עם דיאטנית. המשך לדווח

מנהל פורום מעי רגיש