מעי רגיז וריח רע מהפה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

26/11/2023 | 14:09 | מאת: איל

במספר בדיקות לאורך שנים אובחנתי עם מעי רגיז. חי עם זה ונעזר בייעוץ נוירופטי להפחתת הסימפטומים. לאורך השנים סבלתי גם מתחושה לא נעימה בפה, טעם רע, שכבה צהובה על הלשון (ללא ממצאים במשטח) וריח רע. הריח הרע החמיר מאוד ומפריע מאוד עד הרסני להתנהלות החברתית. אני לאחר בדיקת רופא שיניים, ואא"ג ללא ממצאים, דיאטה מחמירה שלא עזרה. מה עוד ניתן לבדוק ולטפל?

צריך להיפגש ולחשוב, לראות מה נעשה ואיך, בקיצור לבצע בירור מלא

מנהל פורום מעי רגיש