לא יכול להפסיק להפליץ, מה קורה לי??

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

18/11/2023 | 14:59 | מאת: אנונימי

אני בן 33, כבר כמעט עשור סובל מגזים. אני צריך להפליץ לא פחות מ100 פעמים כל יום. (אני לא מגזים). כל שעה אני צריך להפליץ מלא פעמים, וזה אף פעם לא משתפר. זה הסימפטום היחידי שיש לי. אין לי אצירות וכל זה. ניסיתי מלא דברים לקחת נגד זה + בדיקות: אנטיביוטיקה. אבחון SIBO בדיקת לקטוז בדיקת צליאק גם כן צום למשך יומיים לא לאכול חלבי וגלוטן למשך שבוע אולטרסאונד בטן ואגן US בדיקות דם. בדיקת צואה פרזיטים. טיפול אצל דיאטנית. כל מיני צמחי מרפא, תבלינים. פרוביוטיקות עם ביליונים של חיידקים. פחם אקטיבי. תוספת סיבים. כל הדיבקות תקינות וכלום לא עזר. לרופאים אין מה להציע לי יותר. מההתחלה כבר לא עזרו לי, ואני הייתי צריך לבקש את כל הבדיקות האלה. אין לי מעי רגיז כי אני לא עומד בקריטריונים. יש עוד משהוא שאני יכול לעשות? או ככה יהיו החיים שלי עד הסוף?

צריך להיפגש ולדון במה שאתה מציג. אין לי שליפה מהמותן מעבר למפגש עם דיאטנית גסטרו

מנהל פורום מעי רגיש