הליקובקטור פילורי - כיצד לטפל ?

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

01/10/2023 | 21:38 | מאת: ירון

בבדיקה לפני חודשיים התגלה לי החיידק בבדיקת צואה. רופא משפחה הפנה אותי לגסטרו. הבעיה שהתור רק לנובמבר. בינתיים התחילו תופעות של רפלוקס, והיה לי התקף בעקבות ארוחה גדולה של כאב ראש ממש חזק. השאלה אם לא כדאי להתחיל טיפול? הלכתי למומחה גסטרו היום ובמפתיע הוא לא נתן טיפול אלא שלח לגסטרוסקופיה - עם לקיחת אומפרדקס למשך חודש פעמיים ביום כטיפול ניסיוני. אשמח לשמוע את דעתך בנושא , כי אני מבולבל - כי קראתי שממליצים לטפל שיש גילוי. תודה מראש

תבצע מה שהמליץ רופא הגסטרו. החיידק זה עניין שיש לך הרבה מאוד שנים - מגן חובה לערך, יחכה מעט עד לסיום הבירור

מנהל פורום מעי רגיש